Trouwbeurs Zwolle

Zo. 29-09-'19 |Theater De Spiegel

Trouwbeurs Zwolle

Zondag 29 september 2019 van 10.00 tot 16.00 uur organiseert Organisatiebureau Njoy & Party de 1e editie van Trouwbeurs Zwolle. Na zes succesvolle edities van Trouwbeurs Alkmaar in het AFAS Stadion in Alkmaar is het tijd voor een prachtige editie bij Zwolle Theaters | Theater de Spiegel.

Yesss, jullie gaan trouwen! 
Laten we beginnen met de voorpret. Samen met héél veel leuke trouwexperts uit de regio willen wij jullie graag helpen met de organisatie van jullie perfecte huwelijksdag. Op een verrassende en interactieve manier nemen wij jullie mee naar de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft. Behalve een persoonlijke kennismaking gelden er leuke aanbiedingen. Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten tijdens de 1e editie van Trouwbeurs Zwolle. Wij zetten de bubbels alvast koud. Graag tot ziens op zondag 29 september bij Theater De Spiegel.

"Volop inspiratie, winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak." 

Trouwbeurs Zwolle is een thuiswedstrijd voor lokale en regionale professionals uit de trouwbranche. Onze Trouwexperts presenteren de tradities en trends aan de verliefde stellen uit Zwolle en omstreken. Daarnaast is vanalles te zien, horen, proeven en te beleven. Van live entertainment tot rondvaart. Bezoek het sfeervolle inspiratieplein in de stijlvolle foyer en vink in één dag je volledige Things to do af. Een gezellige en inspirerende dag voor iedereen met trouwplannen. De voorpret van jullie huwelijksdag begint met een bezoek aan Trouwbeurs Zwolle. Bestel hier je tickets met korting inclusief rondvaart door de grachten. Een klein prijsje voor jullie grote dag en iedereen is welkom. 

Partners