Trouwbeurs Zwolle

Zondag 26-09-2021 |Theater De Spiegel | Editie 3

Richtlijnen voor je bezoek aan Trouwbeurs Zwolle  

Super leuk dat je inspiratie komt opdoen tijden Trouwbeurs Zwolle. Om je bezoek aan de Trouwbeurs Zwolle in Theater De Spiegel veilig te laten verlopen vragen wij aandacht voor nieuwe maatregelen, richtlijnen en belangrijke informatie. Bij het niet naleven van onderstaande kunnen onze medewerkers u toegang tot het evenement ontzeggen en/of verwijderen van het evenement.

Iedereen heeft voor toegang een online ticket + reservering nodig 
Reserveren op onze website is verplicht. Er zijn geen kassa’s geopend. Telefonisch kan niet worden gereserveerd. Voor informatie of vragen zijn wij uiteraard bereikbaar.

1,5 meter afstand 
Bewaar 1,5 meter afstand tot andere gasten, standhouders en medewerkers. In Theater de Spiegel zijn 1,5 meter markeringen en looproutes aangebracht.  

Eenrichting 
Wij hanteren eenrichtingsverkeer d.m.v. een vaste looproute.  

In goede gezondheid verkeren
Blijf thuis als u of iemand in uw huishouden:

·      Verkoudheidsklachten, ook milde symptomen (zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging) of koorts (vanaf 38°C) heeft. 
·      De afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) heeft gehad. 
·      In de afgelopen 10 dagen corona is vastgesteld.
·      Hoest en/of nies in uw elleboog.  

Was frequent uw handen
Wij willen u vragen om bij binnenkomst u handen te desinfecteren. In Theater De Spiegel vindt u diverse wasstraten. Tip: neem uw eigen desinfectiemiddel mee.

 Pinbetalingen & Parkeren 
We accepteren geen contante betalingen. Tickets kunt u online reserveren en betalen. Er zijn geen kassa’s geopend.  

Tickets
€ 5,00 online | Inclusief goodiebag en een rondleiding in Theater De Spiegel.

Kidsproof
Kids t/m 17 jaar hebben gratis toegang, maar dienen zich wel te registreren.

Beveiliging
De organisatie verzorgd in samenwerking met Theater De Spiegel voor de beveiliging. De organisatie en dienstdoende medewerkers, danwel samenwerkende partners kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade die bezoekers van het evenement kunnen ondervinden. Tevens is de organisatie niet verantwoordelijk voor verloren en/of gestolen persoonlijke eigendommen. 

Horeca
Consumpties en versnaperingen worden verkocht via onze samenwerkingspartner Kees. 

Opnames
Tijdens Trouwbeurs Alkmaar zullen foto’s & opnames gemaakt worden ten behoeve van promotie doeleinden. Een ieder die ons evenement bezoekt gaat hier mee akkoord. Het is niet toegestaan om professionele foto,- audio,- of video opnames te maken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de organisatie van Trouwbeurs Zwolle. Het dragen van een perskaart is verplicht. 

Promotie zonder deelname
Zonder schriftelijke toestemming van de organisatie van Trouwbeurs Zwolle is het niet toegestaan promotie materiaal (samples/flyers e.d.) uit te delen in en rondom Theater De Spiegel. Bij constatering worden de betreffende ondernemers en promotiematerialen door de beveiliging verwijderd van het evenemententerrein en ontvangen een factuur voor ongevraagde promotie tijdens het evenement. 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn