Trouwbeurs Zwolle

Zo. 27-09-2020 |Theater De Spiegel | Editie 2

Bezoekersinformatie

Tickets
€ 5,00 online | Inclusief goodiebag en een ticket voor de rondvaart door de Zwolse Grachten.
€ 7,50 kassa  | Je kunt alleen met pin of contactloos betalen.

Kidsproof
Kids t/m 17 jaar hebben gratis toegang.

Beveiliging
De organisatie verzorgd in samenwerking met Theater De Spiegel voor de beveiliging. De organisatie en dienstdoende medewerkers, danwel samenwerkende partners kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade die bezoekers van het evenement kunnen ondervinden. Tevens is de organisatie niet verantwoordelijk voor verloren en/of gestolen persoonlijke eigendommen. 

Horeca
Consumpties en versnaperingen worden verkocht via onze samenwerkingspartner Kees. Je kunt betalen met pin of contant geld. 

Opnames
Tijdens Trouwbeurs Alkmaar zullen foto’s & opnames gemaakt worden ten behoeve van promotie doeleinden. Een ieder die ons evenement bezoekt gaat hier mee akkoord. Het is niet toegestaan om professionele foto,- audio,- of video opnames te maken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de organisatie van Trouwbeurs Zwolle. Het dragen van een perskaart is verplicht.

Promotie zonder deelname
Zonder schriftelijke toestemming van de organisatie van Trouwbeurs Zwolle is het niet toegestaan promotie materiaal (samples/flyers e.d.) uit te delen in en rondom Theater De Spiegel. Bij constatering worden de betreffende ondernemers en promotiematerialen door de beveiliging verwijderd van het evenemententerrein en ontvangen een factuur voor ongevraagde promotie tijdens het evenement.

Overige informatie
Bezoekers van Trouwbeurs Zwolle betreden de locatie op eigen risico. De organisatie behoudt zich het recht voor het evenement te wijzigen en/of te verplaatsen. Bezoekers die zich niet aan de Algemene Bezoekersvoorwaarden van Trouwbeurs Zwolle houden, zal de toegang tot Trouwbeurs Zwolle worden ontzegd zonder het recht op vergoeding van de kosten voor het toegangsbewijs en eventuele in rekening gebrachte service- en/of andere kosten.